Channing Tatum, primele declarații despre iubita sa, Jessie J


După multe zvonuri şi supoziţii, a fost confirmat: Channing Tatum şi Jessie J se întâlnesc, iar lucrurile devin din ce în ce mai serioase.


Actorul din „Magic Mike” s-a despărţit de soţia sa Jenna Dewan în aprilie, după o căsnicie de nouă ani şi a început o nouă relaţie cu talentata cântareaţă Jessie J. 

Citește și: Jenna Dewan rupe tăcerea. Ce a declarat despre infidelităţile de care este acuzat Channing Tatum

Acesta a postat o imagine pe Instagram din timpul unui concert de-al iubitei sale, fiind prima declaraţie publică la adresa ei.

„Femeia aceasta şi-a pus toată inima pe scenă la Royall Albert Hall. Cine a fost acolo a luat parte la ceva special. Wow.” a mărturisit actorul în descrierea pozei. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenna Dewan (@jennadewan) on

Channing pare să fi trecut complet peste căsnicia cu Jenna. El şi Jessie şi-au început relaţia din luna octombrie şi chiar au fost văzuţi colindând împreună în noaptea de Halloween. 

Un fan s-a întâlnit cu perechea la un joc de minigolf şi a declarat că cei doi sunt „foarte drăguţi” împreună. „Ne-am îmbrăţişat şi am făcut o poză cu ei, după care am avut şansa să o asult pe Jessie J cântând Somebody to Love”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J E S S I E . J (@jessiej) on

Aparent, fosta soţie a lui Channing, Jenna, ştia de relaţia lui cu Jessie înainte ca ea să fie făcută publică, din surse apropiate. Să sperăm că şocul nu a fost prea mare pentru ea, întrucât cei doi pare că se înţeleg foarte bine şi se îndreaptă către o relaţie de lungă durată.

Foto: Getty, Instagram

Un articol de Bianca Truță

related posts

Modifică setările cookies