Chrissy Teigen a publicat prima fotografie cu bebelușul, la scurt timp după ce a născut. Ce nume i-a dat celui de-al treilea copil


Pe 13 ianuarie, Chrissy Teigen și John Legend au anunțat că li s-a născut cel de-al treilea copil. Iar zilele trecute, proaspăta mămică a publicat și o fotografie cu bebelușul, alături de numele ales pentru acesta.


Esti Maxine Stephens este numele ales pentru cel de-al treilea copil al cuplului, o fetiță care și-a făcut debutul pe Instagram prin intermediul unei fotografii adorabile publicate de Chrissy Teigen.

În imaginea respectivă apar cei doi copii ai cuplulului, iar în brațele lor este micuță Esti. Alături de imagine, Chrissy Teigen a lăsat și un mesaj prin care își exprima fericirea:

"Casa este plină de viață și familia noastră nu ar putea fi mai fericită. Tata varsă lacrimi de bucurie în fiecare noapte văzându-i pe Luna și Miles atât de plini de dragoste, iar eu învăț că încă mai ai nevoie de scutece cu o operație cezariană!?"

Anunțul a venit la cinci luni după ce Chrissy Teigen, în vârstă de 37 de ani, a dezvăluit că a rămas însărcinată în urma unei fertilizări în vitro.

"1 miliard de injecții mai târziu (în picior în ultima vreme, după cum puteți vedea!) avem încă unul pe drum", le-a spus modelul urmăritorilor ei de pe Instagram în august 2022. Până acum, totul este perfect și frumos și mă simt plin de speranță și uimitor".

Teigen și Legend mai au de asemenea o fiică pe nume Luna, în vârstă de 6 ani, și un băiețel pe nume Miles, în vârstă de 4 ani.

În septembrie 2020, cuplul a pierdut o sarcină, pe fiul lor Jack, în urma unui avort indus, care i-a salvat viața vedetei.

Sursă foto: Getty

Vezi și:

  • Chrissy Teigen a publicat prima fotografie cu bebelușul, la scurt timp după ce a născut. Ce nume i-a dat celui de-al treilea copil

related posts

Modifică setările cookies