Chrissy Teigen, accident vestimentar la o gală de caritate din Los Angeles. Ce feste i-a jucat rochia


Chrissy Teigen trebuie să facă o vizită urgentă la croitor, după ce sâmbătă a rămas cu spatele gol la o gală de caritate din Los Angeles. Rochia ei s-a rupt la spate, în cadrul galei Baby2Baby Gala, iar fotomodelul de 37 de ani a făcut haz de necaz.


Nimic dramatic pentru Chrissy Teigen, care a suferit un accident vestimentar de pomină la Baby2Baby Gala. Soția lui John Legend a fost invitată să susțină donațiile în beneficiul copiilor sărmani. La scurt timp după defilarea pe covorul roșu, Chrissy Teigen a fost nevoită să fugă în culise fiindcă rochia de gală i s-a despicat la spate.

Fotomodelul a făcut haz de necaz pe contul ei de Instagram, la story, unde a distribuit o imagine în care apare cu spatele gol. Sursa foto: @chrissyteigen

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Chrissy Teigen, regina accidentelor vestimentare

În 2016, la gala American Music Awards, Chrissy Teigen a dezvăluit mai mult decât voia când a suferit un nou accident vestimentar. Rochia cu șliț adânc i s-a desprins de pe picior, astfel că modelul și-a etalat zona intimă de față cu toți fotografii.

Soția lui John Legend a captat toată atenția pe covorul roșu, iar cei de față au putut afla că pe sub rochia neagră nu purta nimic. Sursa foto: Getty Images

Vezi pozele incredibile mai jos!

Chrissy Teigen a pățit ceva asemănător și în 2021, în timpul unei cine romantice la restaurant. Vedeta și soțul ei luau masa când fermoarul rochiei lui Chrissy s-a rupt. Atunci a recurs la o improvizație, purtând toată seara sacoul lui John Legend.

Fotografii: Getty Images

  • Chrissy Teigen, accident vestimentar la o gală de caritate din Los Angeles. Ce feste i-a jucat rochia

related posts

Modifică setările cookies