Chrissy Teigen sparge tăcerea pe Instagram, cu informații dureroase despre pierderea sarcinii


Recent, Chrissy Teigen a împărtășit mai multe capturi a unor postări de pe Twitter publicate de soțul ei, John Legend, în care descrie durerea prin care a trecut familia lor de la pierderea copilului care trebuia să vină pe lume.


"Asta este pentru Chrissy" a scris Legend alături de un video în care artistul interpreta "Never Break" la 2020 Billboard Music Awards, performanță dedicată soției lui.

"Te iubesc pe tine și familia noastră foarte mult! Am trecut prin cele mai bune, dar și cele mai rele momente. Urmărindu-te pe tine purtând copiii noștri a fost o experientă foarte intensă pentru mine."

Într-o serie de șase tweet-uri, Legend a continuat să ofere un tribut soției lui și să le mulțumească fanilor și prietenilor care și-au oferit sprijinul în urma veștilor pierderii copilului lor nenăscut, anume un băiețel pe care urmau să-l numească Jack. Acesta a scris:

"Sunt uimit de puterea de care ai dat dovadă în cele mai grele momente. Ce cadou extraordinar este abilitatea de a aduce viață pe Pământ. Am trecut prin acest miracol, puterea și bucuria acestui cadou, iar acum i-am simțit și fragilitatea.

Am scris acest cântec pentru că am speranța că atâta vreme cât suntem pe acest Pământ, o să ne ținem de mâini de-a lungul anilor, prin fiecare suiș și coborâș, prin fiecare obstacol.

Ne-am promis asta acum șapte ani, în ziua nunții, și fiecare provocare pe care am întâmpinat-o ne-a făcut mai puternici. Dragostea noastră va dăinui, nu ne vom separa niciodată.

Mulțumesc tuturor care ne-au trimis rugăciunile și gândurile lor bune, florile, felicitările, cuvintele calde și empatia. Vă simțim și apreciem dragostea și susținerea. Sunt sigur că Chrissy va avea mult mai multe de zis când va fi pregătită, dar acum vă suntem recunoscători și vă trimitem dragostea noastră către voi toți și familiile voastre."

Chrissy a oferit fanilor un mic update zicând: "Suntem tăcuți, dar suntem ok. Vă iubim pe toți!"

Sursă foto: Getty Images / Instagram Chrissy Teigen

Vezi și: ShARE în bucate

  • Chrissy Teigen sparge tăcerea pe Instagram, cu informații dureroase despre pierderea sarcinii

related posts

Modifică setările cookies