După doi copii obținuți prin FIV și o sarcină pierdută la 20 de săptămâni, Chrissy Teigen e însărcinată din nou!


Modelul Chrissy Teigen, soția cântărețului John Legend, este din nou însărcinată,  “după un miliard de injecții”, după cum ea însăși a mărturisit. Vedeta nu poate concepe copii pe cale naturală, așa că a apelat la fertilizarea in vitro. 


Chrissy Teigen și John Legend mai au doi copii, o fetiță și un băiat, concepuți tot pe cale artificială, după tratamente îndelungate. 

În urmă cu aproape doi ani, Chrissy posta câteva imagini devastatoare pe social media: vedeta a pierdut cea de-a treia sarcina, într-o etapa avansată, la 20 de săptămâni. Modelul a suferit mult, însă nu s-a dat bătută. Și-a dorit atât de mult al treilea copil, încât a continuat tratamentele, iar acum le-a dat vestea cea mare fanilor ei.

 

“Ultimii ani au fost un amalgam de emoții, pe puțin, însă bucuria ne-a invadat iar casa și inimile din nou. După un miliard de injecții (le puteți vedea în picior), avem un alt bebe pe drum”, a spus Chrissy Teigen pe Instagram. 

Vedeta și-a fotografiat burtica și a postat imaginile pe rețelele de socializare. 

După pierderea celei de-a treia sarcini, Chrissy Teigen a devenit dependenta de alcool, însă din dorința de a deveni din nou mamă, a reușit să se lase. În februarie își anunța fanii că e gata să înceapă din nou tratametele FIV.

 

  • După doi copii obținuți prin FIV și o sarcină pierdută la 20 de săptămâni, Chrissy Teigen e însărcinată din nou!

related posts

Modifică setările cookies