Cine e bărbatul misterios alături de care s-a afișat Anamaria Prodan în Dubai


Despărțită de Laurențiu Reghecampf de mai bine de opt luni, Anamaria Prodan a afirmat că nu se va afișa alături de alt bărbat, ca și cuplu, până când procesul de divorț nu se va încheia.


Însă, sexy-impresara mai postează din când în când pe rețelele de socializare fotografii în care apare la brațul unor masculi despre care presa tabloidă se grăbește să afirme că i-ar fi parteneri. Așa s-a întâmplat și zilele trecute, când Anamaria Prodan a apărut pe Instagram în brațe cu medicul Ibrahim al Ashary, care este un împătimit al cailor și vedetă în Arabia Saudită, după cum afirmă cei de la Click. Mai mult decât atât, bărbatul ar deține mai multe clinici în Anglia, Dubai și Arabia Saudită!

Sursa citată mai notează că, alături de Anamaria Prodan și Ibrahim al Ashary s-a aflat și una dintre prietenele sexy-impresarei, care este o prințesă din Arabia Saudită.

Și, așa cum era de așteptat, toate fotografiile au strâns mii de like-uri în doar câteva ore, mai ales că multă lume a crezut că medicul arab este noul iubit al Anamariei Prodan.

Vezi și: Pregătește-te pentru o comedie blană într-o junglă urbană! La Oraș – în curând și exclusiv pe VOYO

  • Cine e bărbatul misterios alături de care s-a afișat Anamaria Prodan în Dubai

related posts

Modifică setările cookies