"Cred că ți-ai uitat sutienul". Rita Ora, val de critici după ce a apărut cu sânii la vedere la un eveniment de modă


Nu este un secret faptul că Rita Ora adoră ținutele îndrăznețe, iar cu un corp ca al ei, nimeni nu o poate învinovăți. Recent, aceasta a întors toate privirile la Săptămâna Modei de la Paris, când a purtat o rochie transparentă, fără sutien.


Lipsită de inhibiții, cântăreața britanică, în vârstă de 32 de ani, a apărut la evenimentul de modă într-o rochie din dantelă, neagră, care i-a lăsat sănii complet la vedere. Pentru a duce ținuta excentrică la un alt nivel, artista a accesorizat-o cu o pereche de pantofi cu platforme uriașe, care nu au trecut neobservate.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Impresionați de look-ul cântăreței au fost și fanii eu de pe Instagram, care au copleșit-o cu laude în secțiunea de comentarii.

"Uluitor, arăți incredibil", "Te rog, să apari în mai multe ținute ca asta", "O rochie superbă".

Bineînțeles, eu existat și multe păreri negative, fanii fiind indignați de faptul că Rita Ora defilează atât de nonșalant cu sânii la vedere. Ba mai mult, aceștia au spus că nu înțeleg noile trenduri în modă și nevoia de a-ți expune constant corpul.

"Fără supărare pentru celebrități și nu mă învinovățiți pentru că nu sunt deschis la minte, dar nepotrivit este nepotrivit, nu este un semn de a fi la modă sau elegant. Deci e permis să apari dezbrăcâtă atâta timp cât porți o perdea. Bine", "Nu înțeleg nevoia de a defila îmbrăcată așa, arătându-ți părțile, ești frumoasă, fără îndoială, dar corpul tău nu ar trebui să fie privat pentru tine și partenerul tău?", "Cred că ți-ai uitat sutienul".

Sursă foto: Instagram, Getty

Vezi și:


  • Cred că ți-ai uitat sutienul . Rita Ora, val de critici după ce a apărut cu sânii la vedere la un eveniment de modă

related posts

Modifică setările cookies