Soțul Ritei Ora este topit după artistă. Regizorul și-a tatuat inițiala cântăreței pe mână


Regizorul Taika Waiti a făcut un gest extrem de iubire pentru proaspătă sa soție, cântăreața Rita Ora. Acesta și-a tatuaj inițiala numelui ei pe mână și a postat rezultatul pe Instagram.


Vestea a fost dată de regizor pe contul său de Instagram, când a publicat o fotografie alb negru cu mâna sa, glumind că R-ul vine de la rugby.

"Iubesc Rugby" a spus acesta în descrierea fotografiei.

Gestul regizorului vine la scurt timp după ce Rita Ora și-a etalat inelul de logodnă, cu smarald, în cadrul emisiunii "The Tonight Show".

Vorbind cu prezentatorul Jimmy Fallon, cântăreață de 32 de ani, a dezvăluit că a fost chiar ea cea care a ales propriul inel de logodnă, un inel superb auriu, cu smarald.

"Este prima oară când îmi arăt inelul (...). Se prea poate să-l fi ghidat (n.r pe Taika) către direcția corectă", a răspuns artista când a fost întrebată cine a ales inelul. Este atunci când știi ce vrei! Știam că vreau să fiu cu el și îți dorești să fie cu adevărat bine, așa că poate că l-am dus la magazin și i-am arătat exact ce inel îmi doresc!".

Potrivit Hellomagazine, experții îl estimează la 500.000 de dolari datorită metalului din care este făcut și a smaraldului inedit.

Sursă foto: Getty, Instagram

Vezi și:

  • Soțul Ritei Ora este topit după artistă. Regizorul și-a tatuat inițiala cântăreței pe mână

related posts

Modifică setările cookies