Rita Ora, primele imagini cu inelul superb de logodnă. A fost ales chiar de artistă!


Rita Ora a confirmat de curând că ea și regizorul Taika Waititi s-au căsătorit anul trecut, iar zilele trecute, în cadrul emisiunii "The Tonight Show", cântăreața britanica a arătat lumii întregi inelul de logodnă superb pe care l-a ales chiar ea.


Vorbind cu prezentatorul Jimmy Fallon, cântăreață de 32 de ani, a dezvăluit că a fost chiar ea cea care a ales propriul inel de logodnă, un inel superb auriu, cu smarald.

"Este prima oara când îmi arăt inelul (...). Se prea poate să-l fi ghidat (n.r pe Taika) către direcția corectă", a răspuns artista când a fost întrebată cine a ales inelul. Este atunci când știi ce vrei! Știam că vreau să fiu cu el și îți dorești să fie cu adevărat bine, așa că poate că l-am dus la magazin și i-am arătat exact ce inel îmi doresc!"

Potrivit Hellomagazine, experții îl estimează la 500.000 de dolari datorită metalului din care este facut si a smaraldului inedit.

Rita Ora, care a arătat senzațional într-un top argintiu și o fustă mini, a dezvăluit, de asemenea, că nunta cu Taika Waititi a inspirat viitorul ei album.    

"Sunt foarte încântată de acest album, pentru că simt că drumul pe care l-am parcurs pentru a ajunge în acest punct, în ultimii doi ani, viața mea s-a schimbat atât de radical", a explicat ea. 

"Să iei decizia de a-ți petrece restul vieții cu cineva este o decizie destul de importantă, așa că m-a făcut să scriu din nou. M-a inspirat dragostea, chiar dacă pare "cheesy"... Este mai mult decât muzică, este un moment din viață pentru mine."

Sursă foto: Getty

  • Rita Ora, primele imagini cu inelul superb de logodnă. A fost ales chiar de artistă!

related posts

Modifică setările cookies