Crina Abrudan, corp de silfidă în costum de baie. Cum arată fosta știristă la 42 de ani


Crina Abrudan nu renunță la costumul de baie nici în luna octombrie. Fosta știristă a pozat provocator la 42 de ani, în compania unor bolizi cu mulți cai putere.


Multe femei ar vrea să aibă corpul ei. Crina Abrudan face furori în costume de baie minuscule, bluze transparente sau în ținute improvizate, din „pălării” de floarea soarelui.

Ultima apariție pe rețelele sociale a ridicat pulsul fanilor ei bărbați. Crina Abrudan le-a arătat cum se impinge o mașină de curse rămasă în pană.

 

Vezi GALERIA FOTO de mai jos!

Crina Abrudan a renuțat la presă în 2014 și a intrat în afaceri. A cumpărat un apartament într-un complex rezidențial din apropierea Capitalei, în care a amenajat un loc de joacă pentru copii. Afacerea sa a fost pusă pe pauză când România a intrat în stare de urgență. Acum este din nou în pericol, fiindcă autoritățile se gândesc să interzică activitățile economice care se desfășoară în spații închise.

În 2017, Crina Abrudan s-a căsătorit cu fotbalistul Gabi Popescu. Evenimentul, la care au fost invitați 130 de prieteni și rude, a avut loc pe maul lacului Snagov. 

Fotografii: @crinabrudan

Vezi și VIDEO: 

  • Crina Abrudan, corp de silfidă în costum de baie. Cum arată fosta știristă la 42 de ani

related posts

Modifică setările cookies