Crina Abrudan, super sexy la 43 de ani! Vedeta a pozat topless în Dubai


Crina Abrudan a renunțat la televiziune în urmă cu mai bine de șapte ani. Chiar dacă nu mai e vizibilă pe micul ecran, frumoasa blonda face vâlvă în continuare pe contul de socializare. În weekend, fosta prezentatoare TV a împlinit 43 de ani și s-a pozat aproape goală pentru fanii ei. 

 


La 43 de ani, Crina Abrudan arată senzațional! Dovadă stau fotografiile de pe Instagram în care pozează super sexy. Crina este conștientă de atuurile sale fizice și nu ratează nicio ocazie ca să-și arate silueta lucrată intens la sală. 

Nevasta fostului fotbalist Gabi Popescu se află în vacanță în Dubai, de mai bine de două săptămâni. Cuplul a petrecut aici Revelionul și tot aici, Crina și-a serbat ziua de naștere. În 17 ianuarie, vedeta a împlinit 43 de ani și a realizat o ședință foto în camera de hotel. 

“#sărbătorita #34#scuze #43 #la mulți ani mie”, a fost mesajul postat de Crina pe contul de Instagram, acolo unde este urmărită de peste 28.000 de persoane. 

Mai multe fotografii cu Crina Abrudan în galeria foto de mai jos

Crina Abrudan a pozat fără sutien, purtând doar o pereche de bikini. Admiratorii au felicitat-o pentru felul în care arată și i-au transmis doar complimente.

Fotografii: Instagram crinaabrudan

Vezi și VIDEO: 

  • Crina Abrudan, super sexy la 43 de ani! Vedeta a pozat topless în Dubai

related posts

Modifică setările cookies