Crina Abrudan, parada costumelor de baie în Maldive! Vedeta și-a aniversat ziua cu șotul pe plajă


Crina Abrudan și-a aniversat ziua de naștere într-un peisaj de vis, înconjurată de palmieri, nisip fin și apă turcoaz. Vedeta a împlinit 45 de ani și a avut parte de o surpriză de proporții din partea soțului ei, fostul fotbalist Gabi Popescu. 


“Cam așa a fost în acest an de ziua mea. O cină pe o insulă pustie, în apropierea insulei pe care stăm aici în Maldive. Un apus superb, o zi frumoasă și liniștită, plină de soare, căldură și mult turcoaz. Bun venit #45 și mulțumesc pentru toți ceilalți dinaintea ta. Vă mulțumesc mult pentru mesaje și vă doresc liniște și pace. Restul vin apoi de la sine”, a scris Crina pe Instagram. 

Fosta prezentatoare arată fabulos la 45 de ani și nu se sfiește să pozeze în costum de baie pe rețelele de socializare. 

Crina și-a etalat fizicul de invidiat și a făcut parada costumelor de baie pe plajă. Internauții i-au lăsat sute de inimioare și i-au făcut complimente: “La mulți ani femeie superbă!”, “La 100 înainte, tot așa!”, “Frumoasă foc!”, “Superbă!”, “Super sexy și frumoasă foc!”. 

Crina Abrudan și Gabi Popescu formează un cuplu din anul 2008 și sunt căsătoriți din 2017. 

Vedeta a dezvăluit într-un interviu cum reușesc cei doi să treacă peste momentele tensionate din relația lor: „Nu pot să spun că o rețetă, că facem lucrurile într-un anumit fel. Așa se întâmplă. Cred că totul se întâmplă de la sine. Toată lumea trece prin momente grele. Eu sunt foarte vulcanică, sunt momente în care mă enervez foarte tare, sunt ca o șampanie. Dacă o întrebi pe Gabi ce face în momentele alea zice: „plec de acasă, mă duc să mă plimb, revin”. Amândoi suntem Capricorn. Nu port ranchiună”.

Fotografii: Instagram 

  • Crina Abrudan, parada costumelor de baie în Maldive! Vedeta și-a aniversat ziua cu șotul pe plajă

related posts

Modifică setările cookies