Cristina Pucean, mesaj emoționant, de la mormântul nepotului și al tatălui ei: „Regii mei”. Dansatoarea, distrusă de durere


Cristina Pucean a trecut, în urmă cu aproximativ două săptămâni, prin una dintre cele mai grele perioade din viața ei, atunci când tatăl i s-a stins din viață. În urmă cu trei ani, a trecut printr-un alt moment dificil, atunci când nepoțelul ei a murit, în urma unui incident nefericit. 


Recent, Cristina Pucean a mers la cimitir, unde sunt înmormântați tatăl și nepoțelul ei. Aceasta nu a putut trece peste niciunul dintre decese și le simte lipsa amândurora extrem de mult. Pe contul ei de Instagram, Cristina Pucean a postat o filmare dureroasă, arătând cât de mult le simte lipsa.

Fosta iubită a lui Bogdan de la Ploiești suferă în continuare, dar merge mereu la ei, acolo unde sunt înmormântați. Nepoțelul ei, Raym, a murit la scurt timp după ce împlinise vârsta de trei ani, iar tatăl ei a pierdut lupta cu viața, în urma unei perioade plină de suferință.

La scurt timp după ce a fost la mormântul nepotului său, Cristina Pucean a postat o fotografie cu tatăl ei, împreună cu un mesaj emoționant: „Să veghezi asupra noastră! Te iubim tare mult! Al meu tată. Îți promit să fiu cea mai puternică și nu o să te dezamăgesc niciodată!”.

De câțiva ani, tatăl Cristinei Pucean se deplasa doar cu ajutorul scaunului cu rotile și avea, în permanență, nevoie de ajutorul celor din jur. 

Pe data de 13 septembrie 2019, Ryam a murit intoxicat cu fum, iar, la acea vreme, dansatoarea a fost devastată de cele întâmplate. Durerea nu a fost resimțită doar de ea și de persoanele apropiate, din familie, ci și de cei care nu l-au cunoscut pe micuț personal, dar l-au văzut în pozele acesteia.

„Acesta este coșmarul vieții mele… acele câteva minute… care mi-au schimbat total sensul vieții… Nu am cuvinte cât de distruși putem fi, atât eu cât și restul familiei, apropiații, prietenii, chiar și persoane care l-au văzut pe acest îngeraș doar in pozele mele…”, a spus Cristina Pucean, la acea vreme. 

 
Sursa foto: Instagram I cristinapucean
  • Cristina Pucean, mesaj emoționant, de la mormântul nepotului și al tatălui ei: „Regii mei”. Dansatoarea, distrusă de durere

related posts

Modifică setările cookies