Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești s-au despărțit în secret? Detaliul care i-a dat de gol


Manelistul și dansatoarea le dau fanilor palpitații în aceste momente! După mai multe zile în care nu s-au afișat împreună, un nou detaliu indică faptul că s-ar fi putut separa în mare secret!


Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești au cucerit publicul cu aparițiile lor, iar vestea că formează un cuplu nu a putut decât să aducă bucurie în rândul celor care îi urmăresc la fiecare pas. Vacanțele împreună, chimia de pe scenă și declarațiile de dragoste din mediul online au dovedit tuturor că sunt de nedespărțit, însă un detaliu scoate la iveală contrariul.

După mai multe zile în care nu s-au afișat deloc împreună, fanii au observat că nici pe paginile de socializare nu se mai urmăresc. Cei doi nu au comentat, până la acest moment, subiectul.

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean, gest impresionant pentru o familie

La sfârșitul unui eveniment la care au participat, Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești au avut parte de o mare surpriză din partea unor fani, care au devenit de curând părinți. Aceștia l-au surprins pe artist cu o cerere neașteptată, aceea de a-i boteza copilul. Momentul a fost filmat și publicat pe contul de TikTok al artistului, unde fanii i-au lăsat sute de reacții și mii de aprecieri.

„Și dacă vreți, nu am niciun fel de pretenție, pentru bani sau ceva, să mi-l botezi. Când vrei tu, când vei fi tu liber. De la 7 stau în picioare, de la 7 jumătate stau numai aici. Vă iubim din tot sufletul nostru”, au spus cei doi părinți.

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean, vizibil emoționați, nu au stat prea mult pe gânduri și le-au oferit răspunsul! 

„Cu mare drag! Nu mai știu să vorbesc. Îl cheamă și Marian, ca pe mine! Gata, păi cum să nu-l botezăm? Cu mare drag!”, a spus Bogdan de la Ploiești, vizibil emoționat de propunerea celor doi fani. 

Sursa foto: arhiva

  • Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești s-au despărțit în secret? Detaliul care i-a dat de gol

related posts

Modifică setările cookies