Cu ce problemă de sănătate se confruntă bebelușul lui Emily Burghelea: "Nu stiu ce să mai facem. O să intru în depresie"


Emily Burghelea se confruntă cu niște probleme în ceea ce-l privește pe micuțul Damian. Deși se aștepta să navigheze mai ușor prin primele luni cu cel de-al doilea copil, având în vedere experiența acumulată cu fiica ei, Amedea, lucrurile nu au stat chiar așa. Iată ce a pățit fiul ei de patru luni, Damian.


Să fii mama nu este ușor, mai ales când copiii tăi se confruntă cu probleme de sănătate. Prin acest lucru trece și Emily Burghelea, care și-a arătat disperarea în mediul online, după ce fiul său a dezvoltat o dermatită atopica. Aceasta a publicat mai multe fotografii pe instagram cu chipul bebelușului plin de iritații și le-a cerut sfatul mămicilor care o urmăresc.

În ciuda miilor de recomandări primite, iritația de pe chipul copilului nu a trecut, ba chiar s-a extins, moment în care Emily a hotărât să apeleze la părerea unui specialist.

„Nu știu ce să ne mai facem cu dermatita asta atopică. Căutăm specialiști. Până acum am discutat despre problema asta doar cu doamna doctor de familie și ne-a dat dânsa un tratament, dar cred că trebuie să aprofundăm situația, să mergem și la dermatolog, mi-a spus că ar fi bine să mergem și la alergolog, că să  vedem dacă nu cumva este vorba despre vreo alergie la ceva ce mănânc eu. Este alăptat doar la sân și poate fi, nu știu, mi-a  spus că poate ar putea fi o alergie la lactoză, poate n-ar mai trebui să mănânc eu o perioadă lactate sau poate fi o alergie la ceva din dieta mea sau la detergenți, dar ideea este că nu mai pot să-l văd așa. De fiecare dată mi se pare că îi trece, că se vindecă, dar de fiecare dată apar și este și mai rău, și mai rău, fiecare erupție este diferită. Nu apar  foarte des, dar și când apar este ceva groaznic, mai ales că îl văd că îl doare, vrea să se scarpine… e ceva rău", le-a spus aceasta fanilor.

Complet transparentă, Emily Burghelea le-a explicat fanilor de pe Instagram că va începe investigațiile pentru a rezolva problema copilului și că este dispusă să recurgă și la tratamentele naturiste, în speranță că va găsi o soluție.

„Cine și-ar fi închipuit că dermatita atopică poate să fie atât de grea…Trecem noi și peste asta. După cum arată în poze, pare că se vindecă sau se extinde? Abia aștept să începem investigațiile! Pe de altă parte este și zona cealaltă, cu tratamente naturiste, cu ceaiuri, cu spălat pe față cu ceai de mușețel, uleiuri esențiale, creme de gălbenele, n-am încercat până acum niciuna din aceste variante.  Mi-a fost puțin teamă, dar nu este exclus să mergem cu el și la un doctor homeopat, pentru că am înțeles că sunt foarte buni, nu am luat până acum contact cu așa ceva".

De asemenea, aceasta nu a ascuns faptul că dermatita lui Damian o afectează profund, întrucât îi este extrem de greu să își privească copilul în timp ce suferă, având în vedere că este o afecțiune destul de incomodă pentru un bebeluș, fiind însoțită de mâncărimi.

„Iar înflorește… Eu cred că o să intru în depresie în curând… Eram aproape sigură că se vindecă, părea că trece, dar în dimineața asta ne-a „surprins' iar…", a spus Emily pe Instagram, alături de o fotografie cu fata lui Damian.

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

  • Cu ce problemă de sănătate se confruntă bebelușul lui Emily Burghelea: Nu stiu ce să mai facem. O să intru în depresie

related posts

Modifică setările cookies