Cu ce probleme se confruntă Emily Burghelea în vacanța din Maldive:„Nu înțeleg de la ce este”


Emily Burghelea se confruntă cu probleme în vacanța din Maldive. Ce se întâmplă cu vedeta în aceste momente?


Emily Burghelea a întâmpinat probleme în vacanță

Emily Burghelea a plecat într-o vacanță de lux, nu oriunde, ci în Maldive. În timp ce se bucura de ocean și de nisipul fin din paradis, vedeta a întâmpinat o problemă. Pentru că este foarte activă pe internet, acolo unde are o comunitate numeroasă, blondina le-a cerut ajutorul imediat internauților.

Emily se confruntă cu o iritație foarte urâtă și nu înțelege de la ce provine, astfel a făcut apel pe internet.

”Totul bine și frumos, dar eu am o problemă și nu înțeleg de la ce este...Nu am avut chestii de genul niciodată pe piele. Ce este asta?”, le-a spus Emily internauților.

Pentru că și-a îngrijorat fanii, Emily a revenit cu un update și le-a dezvăluit urmăritorilor săi că pielea începe să se vindece și nu mai are mâncărimi.

”Pielea începe să se vindece, nu mă mai mănâncă iritația, deci cred că sunt pe drumul cel bun...”, a scris Emily pe Instagram, în urmă cu puțin timp.

Influencerița a plecat în vacanță alături de soțul ei, Andrei, de cei doi copii, Amedea și Damian, dar și alături de mama sa. Emily este în culmea fericirii pentru că mama ei a reușit să fie alături de ei în această vacanță, mai ales că se văd foarte rar.

Sursă foto: Instagram 

  • Cu ce probleme se confruntă Emily Burghelea în vacanța din Maldive:„Nu înțeleg de la ce este”

related posts

Modifică setările cookies