Cum a reacționat Oana Zăvoranu la aflarea zvonului că Raluca Pastramă și Pepe nu ar mai divorța. “Ce vă ziceam eu?”


După ce în presă au apărut informații că Pepe și Raluca Pastramă nu ar mai divorța, pentru că ar fi intervenit tatăl Ralucăi, Oana Zăvoranu nu s-a putut abține și a reacționat dur.


Povestea divorțului dintre Pepe și Raluca Pastramă este departe de a se termina. Potrivit unor zvonuri care circulă în presă, tatăl Ralucăi nu ar fi de acord cu acest divorț, astfel situația devine incertă.

După ce aceste informații au ajuns publice, Oana Zăvoranu a reacționat foarte dur pe Instagram: ”Să mai ziceți vreodată că nu știu eu tot. Ce vă ziceam eu? Ia uite mă cum nu mai divorțează papagalii ăștia doi. Sunteți sigur extrem de surprinși. Scandal de doi lei 50. Acum brusc el o să cânte de împăcăciune și dragoste! O să aibă și el cu trei concerte mai mult că oricum e un fâs subiectul asta. Ia marș la coteț cu toții din familia asta bună. Sursele, de fapt, nu există. Sursele sunt ei cu familiile lor care au luat măsuri că e fomică mare. O să aibă și el cu trei concerte mai mult că oricum e un fâs subiectul asta”, a scris Oana Zăvoranu.

Sursă foto: Instagram Oana Zăvoranu

Vezi și: Papanași fierți și papanași prăjiți

  • Cum a reacționat Oana Zăvoranu la aflarea zvonului că Raluca Pastramă și Pepe nu ar mai divorța. “Ce vă ziceam eu?”

related posts

Modifică setările cookies