Cum arată acum Eden Wood, fetița care a câștigat peste 300 de concursuri de frumusețe


Eden Wood a devenit cunoscută de milioane de oameni în urma serialului de la TLC - „Toddlers and Tiaras”. Micuța a câștigat peste 300 de concursuri de frumusețe pentru copii. 


În copilărie, fetița cu părul blond și ochi albaștri părea o păpușă vie, mai ales după ce era machiată și coafată. Eden Wood tocmai împlinise patru ani când a devenit chipul Toddlers and Tiaras pe TLC.

După ce emisiunea a fost oprită, Eden s-a orientat spre actorie. Rolul care a făcut-o și mai populară a fost cel al Darlei Hood în filmul pentru copii „The Little Rascals Save the Day”. De când s-a mutat în Los Angeles, părăsind micul ei oraș din Arkansas, Eden a devenit o figură cunoscută în showbiz-ul american. Ea participă în calitate de model și actriță în diverse proiecte de divertisment, prezentări de modă sau festivaluri. 

Eden Wood s-a transformat într-o domnișoară foarte atrăgătoare. Ea are 17 ani și visează la o carieră de actriță. Cel mai noi film în care apare se numește Eight, o dramă despre hărțuirea copiilor pe rețelele sociale și în școală. 

 

Sursă foto: Instagram/ officialedenwood, officialedenwood.com

Vezi și: 

 

  • Cum arată acum Eden Wood, fetița care a câștigat peste 300 de concursuri de frumusețe

related posts

Modifică setările cookies