Cum arată Andreea Bănică fără strop de machiaj. Fanii artistei au rămas uimiți


Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite și talentate artiste din showbizul autohton. Atunci când apare pe sticlă, la evenimente sau pe scenă, cântăreața arată senzațional și este aranjată din cap până în picioare.


În iunie, Andreea Bănică va împlini 43 de ani. Îndrăgita artista, care este mama a doi copii, arată impecabil. Recent, solista și-a uimit fanii din mediul online după ce a publicat o fotografie în care apare fără strop de machiaj.

„Ziua aia bună, când poți să ieși din casă nemachiată”, a scris blonda în dreptul imaginii postate pe Instagram.

Cum era de așteptat, fanii artistei s-au înghesuit să comenteze la fotografia cu pricina. “Frumoasă și așa”, “Ești frumoasă oricum”, “Toată admirația”, “Superbă”, “Poți să ieși oricând nemachiată”, “Cât de frumoasă ești și naturală”, “Ești frumoasă. Tu ai ceva aparte. Nu trebuie să ne mai demonstrezi nimic”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de fanii cântăreței. 

Andreea Bănică, o femeie împlinită pe toate planurile

Andreea Bănică și Lucian Mitrea formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Cei doi sunt căsătoriți din 2008, dar sunt împreună de peste două decenii. Lucian îi este și impresar Andreei, încă de pe vremea în care solista cânta în trupa Exotic.

Cei doi au împreună o fată, pe nume Sofia, care va împlini curând 12 ani, și un băiețel, Noah, în vârstă de patru ani. 

Fotografii: Instagram Andreea Banica

 

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Vlad Voiculescu: "Ministerul Sănătății e în colaps"

 

  • Cum arată Andreea Bănică fără strop de machiaj. Fanii artistei au rămas uimiți

related posts

Modifică setările cookies