Cum arată Mădălina Ghenea nemachiată, la primele ore ale dimineții


Mădălina Ghenea a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii în care apare complet nemachiată. Iată cum arată fără pic de machiaj pe față, la primele ore ale dimineții!


Mădălina Ghenea este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Aceasta a cucerit, la nivel internațional, o mulțime de oameni datorită chipului său angelic și al corpului atent lucrat. Recent, ea a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii în care apare complet nemachiată, la primele ore ale dimineții.

Alături de imagini, aceasta a postat și un mesaj în cadrul căruia a menționat că a lăsat-o pe prietena sa să îi facă o ședință foto atipică, fără pic de machiaj sau filtru de înfrumusețare.

„Este 7 dimineața, cu o seară înainte de a participa la ceremonia de închidere @festivaldecannes, ea mă trezește cu entuziasmul ei obișnuit făcându-mi un mic spectacol. Îmi spune: „Pot să-ți fac o poză fără machiaj, sclipici, orice bijuterii, exact ca asta' . Simt că un camion m-a lovit după 2 săptămâni de evenimente. Dar prin lentila ei oboseala devine un plus. Mulțumesc @vicoolyasaida pentru prietenie și magie! Te iubesc și poate ar fi trebuit să te las să retusezi aceste poze!', a scris ea pe Instagram.

Sursă foto: Instagram/Mădălina Ghenea, Arhivă Perfecte.ro

  • Cum arată Mădălina Ghenea nemachiată, la primele ore ale dimineții

related posts

Modifică setările cookies