Cum era poreclită Shakira în anturajul lui Gerard Pique. Artista nu era plăcută de amicii sportivului: „Din cauza caracterului”


Shakira și Gerard Pique au pus capăt relației de 12 ani din cauza infidelității fotbalistului, iar scandalul care a urmat a șocat o lume întreagă. În anturajul fostului jucător al celor de la FC Barcelona cântăreața columbiană a primit o poreclă...aparte, asta din cauza faptului că nu ar fi fost niciodată suportată de aceștia.


Artista s-a răzbunat în fel și chip pe fostul partener după ce a aflat că a înșelat-o cu Clara Chia, o femeie mult mai tânără decât ea. Piesele sale cu versuri pentru Pique au fost ascultate în număr foarte mare în toată lumea, printre ele numărându-se și una care face referire la porecla primită din partea amicilor fostului fotbalist.

Spre deosebire de Clara Chia, Shakira nu s-a înțeles niciodată cu cei care fac parte din aturajul lui Gerard Pique, așa că a primit porecla de „La Patrona”.

„Shakira nu era plăcută de familia și prietenii lui Gerard Pique. Noua parteneră s-a integrat mai bine în cercul fotbalistului, lucru pe care Shakira nu l-a reușit niciodată.

Clara Chia este mult mai calmă, iar acest lucru a jucat un rol esențial în crearea unei bune atmosfere între ea și prietenii lui Pique. Shakira nu i-a plăcut niciodată pe prietenii lui Pique și din cauza caracterului său a fost poreclită ‘patroana’. Shakira nu s-a înțeles nici nu prietenii de o viață ai lui Pique, nici cu soțiile celorlalți fotbaliști”, notează cei de la Marca, potrivit playsport.ro

Foto: Profimedia

  • Cum era poreclită Shakira în anturajul lui Gerard Pique. Artista nu era plăcută de amicii sportivului: „Din cauza caracterului”

related posts

Modifică setările cookies