Roxana Vancea a dezvăluit ce relație are cu mama lui Milan

Roxana Vancea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Dragoș, de câțiva ani. Aceasta a renunțat la televiziune și s-a focusat pe viața de familie. Roxana își dedică cea mai mare parte din timp creșterii celor doi copii. Este bine cunoscut faptul că Dragoș, soțul vedetei, mai are un copil dintr-o altă relație.

Roxana Vancea are o relație extraordinară cu Milan, iar micuțul îi spune „mama”.

„Nu am stat niciodată mai mult de 2, 3 ore fără Zian. Pe Milan îl împart cu mama lui și sunt învățată să nu doarmă tot timpul cu mine, deși atunci când vine la noi, doarme cu mine. Este foarte greu să îl împart pe Milan și a fost greu întotdeauna. Acum, practic, Zian îi umple golul lui Milan, dar este greu și pentru Zian pentru că rămâne plângând, se trezește din somn și striga după fratele lui”, a spus Roxana Vancea, potrivit playtech.ro.

Cât despre relația cu mama lui Milan, Roxana Vancea spune că are o relație civilizată cu ea. Cele două vorbesc de fiecare dată când este vorba despre Milan, iar băiețelul este fericit cu familia lui.

„Avem o relație decentă, o relație normală pentru copil. Nu avem nimic de împărțit, doar copilul. Sunt lucruri pe care le vorbim strict despre programul lui, despre școală, despre sănătatea lui, atunci când este răcit. Nu avem nicio treabă, nu am avut altercații, nu avem de ce. Împărțim copilul și atât! Nu au existat discuții în acest sens. Ea nu l-a privat pe Dragoș de copil și nici invers, exclus așa ceva. Dragoș își dorește ca Milan și Zian să fie uniți!”, a mai declarat Roxana Vancea pentru sursa mai sus-menționată.

Sursă foto: Instagram