Roxana Vancea, mai sexy ca niciodată. Vedeta s-a pozat alături de fiul ei


Fiul Roxanei Vancea a crescut foarte mult! Micuțul Zian are aproape 2 ani și este un băiețel energic. Vedeta a postat mai multe fotografii cu el.


Roxana Vancea este o mămică împlinită, are doi băieței frumoși foc și plini de viață. Fosta asistentă Tv a devenit mamă pentru prima dată în noiembrie 2021, iar de atunci viața ei a prins contur. Vedeta îl are în grijă și pe fiul soțului ei, dintr-o relație anterioară. Cei doi băieței sunt centrul universului pentru fosta vedetă Tv.

În urmă cu puțin timp, Roxana a publicat, pe Facebook, mai multe poze cu fiul ei, Zian. Micuțul a crescut foarte mult, iar în luna noiembrie a acestui an va împlini 2 ani. Băiețelul seamănă enorm cu mama lui, este plin de viață, iar acest lucru îi dă o energie pozitivă vedetei.

În ultimii ani, de când a devenit mama a doi băieței, Roxana Vancea a evitat ieșirile publice, fiind mult mai discretă cu viața ei personală, dar totodată cei mici îi ocupă mare parte din timp.

Pe de altă parte, Roxana este foarte activă în mediul online, acolo unde postează multe poze din sânul familiei sale, așa cum a făcut în urmă cu puțin timp, când a postat mai multe imagini cu fiul ei, Zian.

„O zi perfecta cum sunt toate cu el”, a scris Roxana Vancea în dreptul imaginilor cu fiul său.

Roxana Vancea este o mămică sexy

Roxana nu uită să aibă grijă de ea, sportul ocupând un loc fruntaș în viața ei. Chiar dacă trebuie să se ocupe constant de cei doi copii ai săi, fosta asistentă Tv nu uită de stilul de viață sănătos, pe care l-a adoptat în urmă cu mai mulți ani. Vedeta arată demențial în costum de baie, imaginile postate pe internet au făcut senzație.

Sursă foto: Facebook

  • Roxana Vancea, mai sexy ca niciodată. Vedeta s-a pozat alături de fiul ei

related posts

Modifică setările cookies