Roxana Vancea a stârnit reacții acide în mediul online, după ce a postat o poză before and after cu silueta ei: „Ce boală ai...”


Roxana Vancea a stârnit reacții mai puțin prietenoase în online, după ce a postat o poză în care le-a arătat internauților schimbările pe care le-a căpătat corpul ei de-a lungul timpului, de când a adoptat un stil de viață sănătos.


Trupul Roxanei Vancea a trecut prin mai multe schimbări de-a lungul timpului, fiind bine cunoscut faptul că vedeta a oscilat în greutate, ba chiar, la un moment dat, a avut probleme cu kilogramele în plus, pe vremea când era asistentă Tv. În timp, șatena a descoperit pasiunea pentru sport, iar stilul de viață sănătos a devenit o prioritate pentru ea. Sala de fitness fiind locul în care Roxana își găsește adevărata liniște. 

Tot efortul pe care l-a depus nu a fost în zadar, căci în sala de forță și-a cunoscut și sufletul pereche, pe tatăl fiului ei. 

Roxana Vancea se laudă cu o siluetă de invidiat și nu îi este deloc rușine să recunoască că în trecut a fost mai plinuță, astfel a postat o poză before and after cu evoluția pe care a avut-o trupul ei. 

Ei bine, comentariile răutăcioase nu au fost trecute cu vederea, o internaută a întrebat-o pe Roxana Vancea ”ce boală ai?”. Reacția vedetei nu a întârziat să apară, într-o notă de amuzament, aceasta i-a spus că:„tu ai, pe mine”

”Cand poza ta de profil e facuta cu un filtru cu fața altei femei, n-ai voie sa comentezi despre infatisarea cuiva de pe pamantul asta”, i-a mai scris vedeta la comentariu, ulterior.

Sursă foto: Facebook

  • Roxana Vancea a stârnit reacții acide în mediul online, după ce a postat o poză before and after cu silueta ei: „Ce boală ai...”

related posts

Modifică setările cookies