Roxana Vancea, despre întoarcerea în televiziune


La 32 de ani, Roxana Vancea își dorește să se reîntoarcă în televiziune, după ce mai mult timp s-a focusat pe sport și mai apoi pe aspectele vieții personale. 


Potrivit Click, Roxana Vancea a povestit:
 
„Momentan sunt în concediul de maternitate, pentru creșterea copilului, dar după ce se termină mă gândesc să revin în televiziune, dacă o să primesc vreo ofertă care să mă coafeze.”
 
Despre viața personală, Roxana Vancea, mamă a doi copii, a povestit:
 
„Sunt foarte fericită și încântată de ambii copii, mai ales că le place să aibă activitate! Milan a învățat să schieze anul acesta. Și eu, și Dragoș ne-am propus asta, la finalul anului trecut, la finalul lunii decembrie, așa că am stat o lună la Novaci, la părinții mei, pentru asta. Acolo a fost și zăpadă, a fost frumos. Inițial făcuse vreo patru ședințe de schi, după care ne-am întors iar nouă zile și am mai făcut alte lecții de schi.”

Viața Roxanei Vancea s-a schimbat radical în ultimii ani, de când s-a cununat civil în 2019 cu antrenorul de fitness, Dragoș Paiu. A devenit mamă, după ce acum un an și jumătate a adus pe lume un băiețel, dar este mamă sinceră și pentru Milan, copilul partenerului ei dintr-o relație anterioară.

FOTO: ROXANA VANCEA FACEBOOK 

Vezi și VIDEO:

  • Roxana Vancea, despre întoarcerea în televiziune

related posts

Modifică setările cookies