Dana Rogoz a primit comentarii acide pe rețelele sociale, după ce a postat o fotografie din vacanță. Cum a reacționat vedeta


Dana Rogoz s-a întors recent dintr-o vacanță petrecută în Grecia, alături de soțul ei, regizorul Radu Dragorir, și cei doi copii ai lor, Vlad și Lia. După ce a postat o fotografie de familie, actrița s-a trezit cu câteva comentarii acide. 


Dana Rogoz obișnuiește să-i țină la curent pe fani cu toate evenimentele importante din viața ei. Recent, actrița a postat pe Instagram mai multe fotografii din vacanța petrecută în Grecia, unde a explorat insula Zakynthos și Atena. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz)

Într-o postare, Dana a povestit despre momentul în care au ajuns la Acropole, iar la intrare i-a fost pus la dispoziție, gratuit, un sistem de purtare pentru fetiță.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz)

Unii urmăritori n-au fost atenți la descrierea vedetei, care însoțește poza, și s-au grăbit să o critice: „nu îți recomand un astfel de sistem, nu este ergonomic”, „nu cred că ai un sistem Manduca și folosești prostia aia din poză”, „Super tare, dar te rog informează-te despre sistemele ergonomice de purtare”. 

Reacția Danei Rogoz nu s-a lăsat așteptată: „Nu cred că mă urmărești și nu cred că ai citit descrierea fotografiei până la capăt. Ăsta a fost un sistem pe care ni l-au pus la dispoziție la Acropole, unde nu ai voie cu căruciorul. Nu înțeleg ce nu înțelegi. Am Manduca XT - cu care o poarta Radu si un Artipoppe cu care o port eu. Mie mi se pare mai usor sa imi pun singura Artipoppe-ul ca idee, fata de Manduca. In schimb, ea nu a fost niciodata vreo mare fana a purtatului, preferand carcuciorul. De aceea in aceasta scurta vacanta nu am luat cu noi niciun sistem. Altceva mai vrei sa stii?”

Un medic ortoped ti-ar explica faptul ca nu pateste absolut nimic un copil de 1 an purtat astfel pentru o ora din viata lui. Asta daca tii cont de sfatul medicilor, in general, si nu de ce citesti pe diverse forumuri de mamici. Oricum, subiectul sistemelor ergonomice a atins - din punctul meu de vedere, ca mama care primeste zilnic sfaturi in mediul online de mai bine de 7 ani - pragul de "mica obsesie". Relaxati-va. Bucurati-va de Acropole, daca ajungeti sa il vizitati, nu faceti o criza din faptul ca oamenii aia v-au imprumutat un sistem care nu e performant”, a mai adăugat vedeta

 

 

Și Cabral a comentat, în glumă, la postarea actriței: „Dana, sunt dezamăgit de tine. Pălăria soțului tău este complet neergonomică. Efectiv nu înțeleg cum puteți fi așa nebuni să promovați o pălărie cu șnur, când TOATĂ lumea știe că șnurul nu e ergonomic!”

Dana Rogoz este printre puținele vedete care le răspunde fanilor pe Facebook și Instagram. Mulți o admiră pentru răbdare și explicații detaliate. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz)

Sursă foto: Instagram/Facebook/ danarogoz

Vezi și:

  • Dana Rogoz a primit comentarii acide pe rețelele sociale, după ce a postat o fotografie din vacanță. Cum a reacționat vedeta

related posts

Modifică setările cookies