Dana Rogoz, amănunte despre botezul fetiței. Cum și-a surprins invitații 


Actrița Dana Rogoz și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, și-au botezat fetița pe 29 august, într-un cadru rustic, cu puțin peste 30 de invitați. Recent, Dana a povestit pe blogul ei toate detaliile despre organizarea petrecerii. 


Actrița a mărturisit că starea de pandemie a pus-o pe gânduri și că intenționa să amâne botezul până când riscurile vor fi mai scăzute. Incertitudinea s-a risipit însă odată cu vestea primită de la băiatul cel mare al lui Radu. 

”Ne-a anunțat că a fost admis la studii în străinătate și că pleaca în 3 săptămâni din țară, fără să se mai poata întoarce ușor din cauza carantinei. Atunci ne-am zis că ăsta e motivul pe care îl așteptăm ca să facem acum botezul și să nu îl mai amânăm, căci era firesc ca fratele ei mai mare să poată participa și el”, a scris Dana pe blogul ei.

Evenimentul a fost organizat în aproximativ două săptămâni. Dana și-a dorit să aibă aranjamente în stilul Camp Party. Astfel, invitații s-au simțit ca la țară, înconjurați de snopuri de paie și flori de câmp. Și-au adus chiar și autorulota, pe care au decorat-o frumos. 

Mi-am imaginat întreaga petrecere ca pe o zi de vacanță, o vacanță pe care nu am avut-o mulți dintre noi în vara lui 2020”, a scris actrița.

Invitații au fost surprinși cu mărturii alcătuite din pachețele cu ceaiuri făcute chiar de Dana și fiul ei Vlad. De asemenea, au purtat eșarfe-bandane brodate cu inițialele L.E (Lia Elena).

Printre invitați s-a aflat și Andreea Esca. Prezentatoarea a avut parte de o surpriză: propriul tort, pentru că ziua ei de naștere a coincis cu data botezului. Andreea Esca a împlinit 48 de ani pe 29 august. Ulterior, vedeta a scris pe Instagram că a participat la un botez perfect. 

Sursă foto: danarogoz.com, Instagram danarogoz, andreeaesca

Vezi și: Dana Rogoz, emoții la prima împărtășanie a fetiței

  • Dana Rogoz, amănunte despre botezul fetiței. Cum și-a surprins invitații 

related posts

Modifică setările cookies