Dana Rogoz, ședință foto în costum de baie: “Zici că nu mănânci nimic sau trăiești cu aer”


Dana Rogoz și-a impresionat fanii de pe rețelele de socializare cu cele mai noi imagini în bikini. Vedeta se mândrește co o siluetă demnă de modelele Victoria’s Secret.


Mămică a doi copii, Dana Rogoz arată impresionant, iar fanele sale i-au făcut o mulțime de complimente, dopă cea mai nouă postare. Vedeta și-a etalat silueta fit în mai multe modele de costume de baie, atrăgând atenția cu abdomenul ei super plat. Fanele au întrebat-o cât sport face pentru a arăta atât de bine, dar Dana a dat “vina” pe lumina favorabilă :)

“Tu ce mănânci de ai abdomenul extra plat?”, e curioasă o admiratoare.

 

“E și lumina bună! Când vine de sus, nu mai sunt așa fit”, a spus vedeta.

Unor fane nu le-a venit să creadă că imaginile sunt recente. “ Sunt poze recente, sau de pe vremea ... Abracadabra?"

“Ești atât de frumoasă și de talentată încât îmi vine să te îmbrățișez. Ai o frumusețe naturală și un corp de invidiat! Ador că nu ai unghiile puse și că nu te machezi excesiv. Parca văd că nici nu te rupi mult prin săli de forță. Apropo, cum îți menții silueta asta superbă și abdomenul de invidiat?”, a întrebat-o o admiratoare.

“Doamne, zici că nu mănânci nimic sau trăiești cu aer……cum să arăți așa de bine?  Eu doar mă uit la mâncare și mă îngraș”, a comentat o altă fană.

“Deci așa corp, efectiv nu am ce spune…hot hot hot”.

“Dănuca, ești pur și simplu de vis. Fără cuvinte”, au lăudat-o fanele.

  • Dana Rogoz, ședință foto în costum de baie: “Zici că nu mănânci nimic sau trăiești cu aer”

related posts

Modifică setările cookies