Dana Săvuică, pe urmele lui Marilyn Monroe: a pozat în cadă, chiar dacă nu era baia ei


Dana Săvuică (52 de ani) și-a propus să calce pe urmele legendarei Marilyn Monroe și a recreat o scenă celebră din fillmul „The Seven Year Itch” (Șapte ani de căsnicie). Vedeta a fost fotografiată în cadă de prietena Carmen Negoiță, deși nu era baia niciuneia dintre ele.


Dana Săvuică și Carmen Negoiță au vizitat Castelul Jidvei, pe care și-au propus să-l promoveze pe rețelele sociale. Dintre toate încăperile palatului, cea mai interesantă pare să fi fost una „cu geamuri imense”, ce găzduia o cadă vintage care a atras-o în mod deosebit.

Prima femeie din România care a apărut în Playboy nu a avut niciun moment de ezitare când și-a scos hainele și s-a cufundat în cadă, pentru o ședință foto ad-hoc.

A fost o idee de-ale mele, sunt făcute cu telefonul. Fotografiile sunt făcute de prietena mea Carmen Negoiță, am fost amândouă invitate la Castelul Jidvei și ne-am făcut amândouă poze ca să arătăm cât de frumos e castelul”, a spus Dana Săvuică pentru click.ro.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Pozele nu au fost alese întâmplător, fiindcă pe 2 noiembrie, însă cu 68 de ani în urmă, Marilyn Monroe filma celebra scenă în cadă din filmul The Seven Year Itch

Dana Săvuică a profitat de acest moment și a recreat acea scenă de neuitat, în care Marilyn Monroe apărea goală, însă acoperită de spumă, în fața actorului Victor Moore, care juca rolul instalatorului. 

Marilyn avea 28 de ani în momentul filmărilor (1954), iar filmul în care a jucat i-a adus actorului Tom Ewell un glob de aur pentru prestația sa.

Dana Săvuică a demonstrat în repetate rânduri că este una dintre cele mai frumoase femei din România și că, la cei 52 de ani ai ei, nu e mai prejos decât Jennifer Lopez

Recent, fosta vedetă a modelingului s-a afișat cu iubitul ei, un bărbat cu care și-a refăcut viața după divorțul din 2015. 

Fotografii: @danasavuica/Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO:

  • Dana Săvuică, pe urmele lui Marilyn Monroe: a pozat în cadă, chiar dacă nu era baia ei

related posts

Modifică setările cookies