Dana Săvuică, vacanță exotică în Cuba. La 52 de ani, vedeta arată ca pe vremea când lucra ca fotomodel în era comunistă


A fost unul dintre cele mai preciate modele din perioada comunistă, iar acum, la 52 de ani, Dana Săvuică rămâne una dintre cele mai frumoase femei din România.

Tag-uri: #Dana Savuica #Cuba

Fostul model dă senzația că este într-o vacanță continuă. Nici bine nu termină o escapadă, că începe alta! Acum, Dana Săvuică e de zile bune în Cuba. Vedeta își încântă fanii de pe Instagram cu imagini inedite, atât de la plajă, cât și din orașele cubaneze. 

“Mă simt că și când joc într-un film în anii ‘50 numai că este color. Havana este superbă, stilul colonial și mașinile vintage își aruncă magia peste mine”, spune Dana Săvuică pe Instagram.

Imaginile în bikini au făcut senzație printre fani. “Rafinament, eleganță, finețe. O încântare să fii lângă tine în peisajul ăsta minunat”, “Superbă ca întotdeauna!”, “Ești splendidă!”.

 

În iulie, Dana Săvuică s-a bucurat de câteva zile însorite în Grecia, acolo unde și-a luat cu ea și iubitul. Dana a postat și primele imagini cu cel alături de care și-a refăcut viața după divorțul de Răzvan Stânciu. Actualul ei iubit se numește Răzvan Enescu.

  • Dana Săvuică, vacanță exotică în Cuba. La 52 de ani, vedeta arată ca pe vremea când lucra ca fotomodel în era comunistă

related posts

Modifică setările cookies