Fiica Danei Săvuică este o adevărată bombă sexy. Julie s-a fotografiat în ipostaze incendiare la plajă


Dana Săvuică este un personaj extrem de cunoscut în showbiz-ul românesc, însă puțină lume o cunoaște pe fiica sa, Julie, care a devenit o adevărată bombă sexy. Fiica Danei Săvuică arată demențial în costum de baie. Iată cum a fost surprinsă tânăra la plajă.


Așa mamă, așa fiică! Julie, fiica Danei Săvuică, este o adevărată bombă sexy

Dana Săvuică, în vârstă de 53 de ani, are cu ce se lăuda, fiica ei are un corp ideal pentru revistele glamour. Recent, Julie, în vârstă de 29 de ani, a postat pe Instagram o serie de fotografii de la plajă, în costum de baie. Tânăra a mers pe litoralul românesc, acolo unde a făcut senzație cu formele sale. Julie s-a lăsat fotografiată în cele mai incendiare ipostaze, purtând doar un costum de baie format din două piese, care îi venea ca turnat pe trupul bine definit.
 
„Fiica mea stă pe picioarele ei. Fiica mea, Julie, a fost în străinătate cu o bursă Erasmus, dar și-a terminat studiile în București, la Universitate. A făcut Științe Politice. A urmat câțiva ani job-uri la companii multinaționale. Acum a prins un job temporar la Ministerul Mediului. Face ceea ce a învățat să facă în facultate. Asta e foarte bine pentru experiența ei profesională”, declara, Dana Săvuică, într-un interviu pentru revista VIVA.
 
Dana Săvuică a fost căsătorită timp de 25 de ani cu afaceristul Răzvan Stanciu, din mariajul lor a rezultat Julie. În 2016, cei doi au decis să-și spună „adio”. Deși au divorțat, relația pe care o au cu fiica lor nu a fost afectată.
 
Sursă foto: Instagram
  • Fiica Danei Săvuică este o adevărată bombă sexy. Julie s-a fotografiat în ipostaze incendiare la plajă

related posts

Modifică setările cookies