Dana Săvuică, primele poze cu iubitul ei! Cine e bărbatul alături de care și-a refăcut viața după divorț


Dana Săvuică (52 de ani) e mai împlinită ca niciodată! Se bucură de popularitate în mediul online, unde e influencer de succes, și călătorește în cele mai frumoase destinații din lume.


Recent, Dana Săvuică s-a bucurat de câteva zile însorite în Grecia, acolo unde și-a luat cu ea și iubitul. Dana a postat și primele imagini cu cel alături de care și-a refăcut viața după divorțul de Răzvan Stanciu.

În 2015, Dana Săvuică a trecut printr-un divorț dureros. Vedeta a decis să se despartă de cel care i-a fost soț timp de 25 de ani și alături de care are o fiică, pe nume Julie. Cel alături de care și-a refăcut viața după divorț se numește Răzvan Enescu, potrivit Click!.

Dana Săvuică a petrecut câteva zile în Grecia cu iubitul ei, dar și cu sora Gabriela. Într-un interviu oferit sursei menționate mai sus, Dana Săvuică a povestit că iubitul ei o susține în tot ceea ce face și că atunci când ea este plecată în vacanțe, el este cel care are grijă de animăluțele ei. 

„Da, săracul, el stă acasă atunci când sunt eu plecată în vacanțe. Stă cu cățelul și cu pisica! (…) Nu există să fie invidios! Nu este deloc! Asta apreciez foarte mult la el că mă lasă să fac ce vreau și știe că acest job pe care-l am, de influencer sau cum se zice acum content creator, digital creator, e foarte important pentru mine și nu vrea să-mi oprească zborul!”, a povestit Dana. 

După divorț, vedeta a început să fie discretă cu viața ei privată. Dana și noul ei partener se cunosc de mai bine de 30 de ani, mai exact din facultate.

Fotografii: Instagram

  • Dana Săvuică, primele poze cu iubitul ei! Cine e bărbatul alături de care și-a refăcut viața după divorț

related posts

Modifică setările cookies