De la ce pornesc certurile între Andreea Bănică și Lucian Mitrea: „Am pățit un episod anul trecut”


Andreea Bănică și Lucian Mitrea formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul românesc și mulți dintre fanii lor vor să știe care este secretul. Cu toate că pare că au o relație perfectă, certurile apar și între ei.


Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună din liceu și au doi copii minunați împreună. Chiar și așa, se lovesc și ei de unele probleme, iar gelozia lui Lucian este cea care le pune bețe în roate destul de des.

În cadrul unui interviu, Andreea Bănică a recunoscut că Lucian Mitrea este o persoană foarte geloasă și, de multe ori, certurile dintre ei pornesc și din acest motiv. Cu toate acestea, se împacă de fiecare dată, deoarece au învățat cum trebuie să gestioneze momentele mai puțin frumoase din relația lor.

„Hai, hai, hai, recunoaște! Recunoaște! Nu vrea să recunoască. Este, este. Vă spun eu. Am pățit un episod anul trecut, dar e ok, trecem peste, nu recunoaște. Shhh, nu spune nimic!”, a spus Andreea Bănică, conform Unica.

În cadrul aceluiași interviu, Andreea a recunoscut că ceea ce o deranjează la Lucian este faptul că este destul de dezordonat. Cu toate acestea, laudă talentul său culinar, însă mereu face haz de necaz, deoarece trebuie să curețe în urma lui.

„El gătește cel mai bine și îl las să-și facă de cap, dar, după ce-și face de cap în bucătărie, nu vreți să știți ce este, ce mă așteaptă în bucătărie! Gătește repede, a plecat, iar eu rămân acolo cu orele, până curăț tot”, a spus Andreea Bănică.

De curând, Andreea Bănică a primit un cadou din partea lui Lucian, pe care și l-a dorit foarte mult. Artista și-a dorit foarte mult un scuter, care a costat aproximativ 5.000 de euro, iar soțul ei i-a îndeplinit această dorință.

 

Sursa foto: Facebook, Instagram 

  • De la ce pornesc certurile între Andreea Bănică și Lucian Mitrea: „Am pățit un episod anul trecut”

related posts

Modifică setările cookies