Demi Rose, ca o sirenă în Ibiza. Apariție senzuală într-un costum de baie din perle


Regina Instagramului din Marea Britanie a bifat încă o apariție senzațională. Aflată în Ibiza (Spania), Demi Rose și-a etalat formele voluptuoase într-un costum de baie din perle, reuși să capteze atenția internauților. Imaginile au adunat, în câteva ore, nu mai puțin de 160.000 de like-uri. 


Modelul fără inhibiții a pozat ca o sirenă în apele turcoaz ale Mării Mediterane. Demi Rose a ales un costum de baie atipic, care i-a pus în valoare silueta. Sutienul, alcătuit din zeci de mărgele, pare neîncăpător pentru bustul generos al frumoasei brunete. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)

Demi Rose este mereu în centrul atenției la evenimentele la care participă. Cu asemenea calități fizice, mulți ar spune că este visul oricărui bărbat. Până acum însă britanica în vârstă de 28 de ani nu s-a gândit la căsătorie. Ea și-a concentrat atenția pe cariera de model, din care a câștigat bani frumoși. „Întotdeauna mi-am dorit să fiu model. Și când am ajuns să fac modelling, m-am considerat binecuvântată, deoarece în copilărie eram mereu ridiculizată și nu am avut mulți prieteni”, spunea Demi Rose într-un interviu.

Sursă foto: Instagram/ Demi Rose

Vezi și: Lele și iubita Andra se pregătesc să devină părinți

  • Demi Rose, ca o sirenă în Ibiza. Apariție senzuală într-un costum de baie din perle

related posts

Modifică setările cookies