Demi Rose excelează în arta seducției. Modelul uimește cu un nou look, inspirat de regina Cleopatra


A fost numită adesea regina Instagramului din Marea Britanie, datorită numărul impresionant de urmăritori pe care îl are. Peste 19.8 milioane de oameni sunt atenți la postările lui Demi Rose. Modelul cu forme voluptoase a cucerit internetul cu imagini incendiare în ținute sumare și costume de baie. 


Recent, Demi Rose a împărtășit câteva imagini din Egipt, acolo unde a participat la o ședință foto. Bruneta se afișează cu un look nou, inspirat de regina Cleopatra. Fanii au fost de-a dreptul fascinați de coafura și ținutele ei. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi ???? (@demirose)

Demi Rose este mereu în centrul atenției la evenimentele la care participă. Cu asemenea calități fizice, mulți ar spune că este visul oricărui bărbat. Până acum însă britanica în vârstă de 27 de ani nu s-a gândit la căsătorie. Ea și-a concentrat atenția pe cariera de model, din care a câștigat bani frumoși.

„Întotdeauna mi-am dorit să fiu model. Și când am ajuns să fac modelling, m-am considerat binecuvântată, deoarece în copilărie eram mereu ridiculizată și nu am avut mulți prieteni”, spunea Demi Rose într-un interviu.

Sursă foto: Instagram/ Demi Rose

Vezi și: Direct din India, BAD SALSA obține GOLDEN BUZZ in prima ediție a sezonului 13 MAGIC ROMÂNII AU TALENT

  • Demi Rose excelează în arta seducției. Modelul uimește cu un nou look, inspirat de regina Cleopatra

related posts

Modifică setările cookies