Formele spectaculoase au transformat-o în fantezia oricărui bărbat! Demi Rose, senzuală într-un furou transparent: „Perfectă din orice unghi!”


Demi Rose a ridicat din nou pulsul fanilor după ce s-a lăsat fotografiată cu flori în păr, purtând doar un bikini și un furou transparent. 


Modelul în vârstă de 28 de ani a reușit într-un timp relativ scurt să adune aproape 20 de milioane de urmăritori, surclasând vedete precum Madonna, Halle Berry sau Sam Smith la capitolul urmăritori.

Cum reușește? Postând poate cel mai fierbinte content de pe rețelele de socializare. Nu degeaba a fost supranumită de presa internațională „Regina Instagramului”.

Rochii transparente și decoltate, fuste de-o palmă sau costume de baie chiar și cu două numere mai mici. Cam așa arată garderoba cu care își impresionează starleta admiratorii virtuali.


Demi Rose a fost recent protagonista unui shooting incendiar și și-a etalat formele senzuale într-o ținută super sexy.

„Soare și Demi Rose. Este tot ce îmi doresc!”, „Ești trimisă din Rai!”, „Te-aș picta așa!”, „Ești perfecta din orice unghi”, „Uimitoarea Demi!”, sunt doar câteva dintre mesajele venite de la internauți.

Pe lângă complimentele pe care le primește zilnic, Demi Rose are parte și de nenumărate cereri în căsătorie de la fanii ei. 

Demi Rose a ajuns în atenția presei în 2016 după ce a fost fotografiată la brațul rapperului Tyga. Britanica face avere din contul de Instagram, dar și din cel de OnlyFans. 

Fotografii: Instagram Demi Rose


  • Formele spectaculoase au transformat-o în fantezia oricărui bărbat! Demi Rose, senzuală într-un furou transparent: „Perfectă din orice unghi!”

related posts

Modifică setările cookies