Într-o rochie complet transparentă! Așa a apărut Demi Rose la Coachella: “Cea mai sexy femeie din lume!”


Demi Rose a bifat cea mai hot apariție de la Coachella! Influencerul a defilat printre petrecăreți într-o rochie complet transparentă, la festivalul care are loc în Deșertul Colorado din California. 


Demi Rose a reușit să adune peste 20 de milioane de fani pe Instagram, acolo unde face furori cu formele ei generoase. 

Rochii transparente și decoltate, fuste de-o palmă sau costume de baie chiar și cu două numere mai mici. Cam așa arată garderoba cu care își impresionează starleta admiratorii și care a transformat-o în cea mai dorită femeie de pe internet

Demi a luat parte la cel mai așteptat festival de muzică din SUA și a impresionat audiența cu ținutele alese. Într-una din zile, influencerul și-a făcut apariția într-o rochie complet transparentă, la care a purtat doar o pereche de bikini și o vestă din piele. (Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi ???? (@demirose)

Imaginile postate de Demi pe Instagram au adunat peste 280.000 de like-uri în doar câteva ore. 

„Incredibil de sexy!”,„Cum să arăți așa?”, „Cea mai sexy femeie din lume”, „Ne-ai tăiat răsuflarea”, „Sexy…Câți bărbați au întors capul după tine?”, sunt câteva dintre mesajele postate de urmăritorii lui Demi. 

Demi Rose a ajuns în atenția presei în 2016 după ce a fost fotografiată la brațul rapperului Tyga. Britanica face avere din contul de Instagram, dar și din cel de OnlyFans. 

Fotografii: Instagram

  • Într-o rochie complet transparentă! Așa a apărut Demi Rose la Coachella: “Cea mai sexy femeie din lume!”

related posts

Modifică setările cookies