Dezvăluirile incredibile ale jurnaliștilor italieni: Cum se iubeau Nadia Comăneci și Nicu Ceaușescu


De-a lungul timpului, presa din România și din străinătate a scris despre o presupusă relație pe care au avut-o Nadia Comăneci și Nicu Ceaușescu, idilă negată însă de fosta gimnastă.


Potrivit jurnaliștilor de la Gazeta Sporturilor, cu ocazia zilei împotriva violenței domestice, italienii de la Calcio Mercato au scris despre abuzurile la care au fost supuse femeile din sport, iar un exemplu elocvent pentru ei a fost cel al Nadiei Comăneci.

Sursa citată notează că marea sportivă și fiul lui Nicolae Ceaușescu s-ar fi iubit în anii ’70-’80 și că bărbatul era „afemeiat, alcoolic, violent și psihopat. Nu rata nimic. Nimeni nu-l putea refuza, pentru că ar fi suportat consecințele”.

Mai mult decât atât, italienii afirmă că Nadia Comăneci a fost ținută cu forța uan dintre locuințele familiei Ceaușescu. „Nu era dragoste în pat, ci violuri intercalate cu episoade de abuz, printre care și stingerea trabucurilor pe corpul Nadiei. A existat chiar și un avort ca un corolar al acelui iad”, anunță presa Calcio Mercato.

foto: Agerpres

Vezi și: 

 

related posts

Modifică setările cookies