Donald Trump și-a bătut joc de apariția lui Joe Biden la înmormântarea Reginei


Donald Trump i-a râs în nas lui Joe Biden pentru că acesta a fost așezat, la înmormântarea Reginei, cu 14 rânduri mai în spate decât familia regală.


Acesta a precizat că el ar fi obținut un loc mai în față, printre cei 2000 de demnitari care au venit din toată lumea să participe la funeraliile Reginei.

Fostul președinte a declarat pe Truth Social că Statele Unite nu mai sunt tratate cu respect și a insistat că e bine că Biden a ajuns să facă cunoștință cu ”lideri ai unor țări din Lumea a treia”.

 

Donald Trump nu a participat la procesiunea de înmormântare a Reginei - invitațiile fiind limitate la șefii de stat în funcție. 

În prima sa reacție la înmormântare, Trump a remarcat poziția lui Biden în Westminster Abbey, în spatele președintelui Poloniei. 

„Asta s-a întâmplat cu America în doar doi ani. Niciun respect! Cu toate acestea, este momentul potrivit ca președintele nostru să ajungă să cunoască lideri ai anumitor țări din Lumea a treia.

Dacă aș fi fost eu președinte, nu m-ar fi așezat în spate - și țara noastră ar fi fost mult mai diferită decât este acum!”.

Președintele Joe Biden și prima doamnă Jill au stat 14 rânduri în spate în Westminster Abbey, la înmormântarea Reginei. Aceștia s-au aflat printre cei 2000 de demnitari din toată lumea, veniți să-și ia rămas bun de la monarhul Marii Britanii. 

Foto: Getty 

  • Donald Trump și-a bătut joc de apariția lui Joe Biden la înmormântarea Reginei

related posts

Modifică setările cookies