Melania și-a renegociat contractul prenupțial cu Donald Trump. Acesta riscă să piardă mulți bani din cauza proceselor


Donald Trump a fost președintele Americii în perioada 2017-2021. La sfârșitul mandatului său, toată lumea se aștepta ca Melania Trump să divorțeze, însă fosta primă doamnă a Americii i-a rămas alături afaceristului chiar și-n cele mai grele momente. 


În prezent, Donald Trump visează la un al doilea mandat la Casa Albă, însă are mari probleme cu legea. Trump este primul președinte al SUA trimis în judecată pentru fapte penale. Afaceristul a pledat nevinovat în toate cele 34 de capete de acuzare. 

Chiar dacă nu l-a părăsit, Melania Trump s-a pus la adăpost și și-a renegociat contractul prenupțial. 

Page Six scrie că soția lui Trump și-a renegociat „în liniște” contractul prenupțial în timp ce Trump încearcă să scape de procese și să obțină un nou mandat la Casa Albă.

O sursă din interior a dat detalii despre acordul dintre cei doi soți, care s-au căsătorit în 2005: „În ultimul an, Melania și echipa ei au negociat în liniște un nou acord „postnuptial” între ea și Donald Trump. Este cel puțin a treia oară când Melania renegociază termenii acordului său marital”, a declarat sursa pentru Page Six

Aceeași sursă a mai spus că fostul model nu se gândește la divorț, ci a luat această decizie pentru siguranța fiului său, Barron, în vârstă de 17 ani. Noul acord prevede noi proprietăți și mai mulți bani pentru Melania. 

O altă sursă a declarat că acest acord a fost necesar și din cauza bătăliilor juridice actuale ale lui Donald Trump. El riscă să piardă mai multe procese, iar despăgubirile pe care ar urma să le plătească sunt uriașe. 

„Trump rămâne foarte bogat, dar cu tot mai multe facturi legale și sentințe, iar contractul prenupțial renegociat ar oferi un viitor mai solid pentru Melania și fiul lor în cazul în care cuplul se va despărți. Nu este vorba că ea a amenințat că îl va părăsi”, a conchis sursa. 

Fotografii: Getty Images

  • Melania și-a renegociat contractul prenupțial cu Donald Trump. Acesta riscă să piardă mulți bani din cauza proceselor

related posts

Modifică setările cookies