”Contractul s-a încheiat!”. Melania Trump, virală pe net după ce a refuzat să pozeze lângă Donald Trump


Fosta Primă Doamnă Melania Trump a dat de înțeles că este pregătită să iasă din lumina reflectoarelor după ce a refuzat să se oprească și să pozeze pentru fotografii care o așteptau la sosirea în Florida.


Mai mult, aceasta s-a îndepărtat de ei fără să schițeze niciun gest și l-a lăsat pe soțul ei, Donald Trump, să pozeze singur.

Clipul video, surprins în aeroportul Palm Beach, cu momentul în care Melania, cu chipul împietrit, se îndepărtează de soțul ei, a devenit viral pe internet, fanii speculând că aceasta s-a săturat să mai pozeze ca să dea bine în fața camerelor.  

Clipul a devenit viral pe Twitter, utilizatorii remarcând că Melania (50 de ani) nu mai dă doi bani pe salvarea aparențelor și că până la divorț mai e doar un pas. 

Unul dintre utilizatorii a postat pe Twitter momentul, comentând: Dacă ”Nu mai fac tâmpenia asta vreodată” ar fi o persoană”

”A terminat cu el! Contractul s-a încheiat!”, a scris altcineva. 

”A terminat cu prostia asta”.

”Melania a încheiat socotelile cu acest clovn egomaniac. Prezicerea mea e că actele de divorț vor fi înaintate în cel mult trei luni”.

”Pare nerăbdătoare să semneze actele de divorț cât mai repede”, a scris un alt fan. 

”Actele de divorț vor fi livrate înaite să se termine clipul ăsta”, a mai glumit cineva. ”Se grăbea... Avea întâlnire cu un avocat specializat în divorțuri în 10 minute”.

Foto: Profimediaimages.ro

BEST OF 3 Întrebarea mesei rotunde, cu Alex Daragiu

  • ”Contractul s-a încheiat!”. Melania Trump, virală pe net după ce a refuzat să pozeze lângă Donald Trump

related posts

Modifică setările cookies