Dezvăluirile staff-ului de la Casa Albă după plecarea Melaniei și a lui Donald Trump. ”Locul revine la viață”


Pe 20 ianuarie, după învestirea lui Joe Biden, Donald și Melania Trump au părăsit Casa Albă dar, conform CNN, aceștia nu au fost regretați deloc de angajații pe care i-au lăsat în urmă. 


De la plecarea lui Trump, mai multe lucruri s-au schimbat la Casa Albă. Joe Biden, actualul președinte al SUA, l-a concediat pe medicul precedesorului lui, a schimbat decorul din Biroul Oval și se pare că a scăpat de câteva obiecte și gadgeturi care îi aparțineau lui Donald Trump. 

La Casa Albă, unii dintre angajați au fost ușurați să primească noul cuplu prezidențial. ”Locul revine la viață”, a spus o sursă pentru CNN. 

”Este așa-zisa luna de miere, când totul pare nou”, a continuat aceeași sursă pentru CNN. Joe și Joe Biden s-au mutat în Casa Albă alături de familia extindă. Conform sursei, nepoții lui Biden au beneficiat deja de serviciile celebrei reședințe, inaugurând sala de cinema. De asemenea, cei doi câini ai familiei, Champ și Major, s-au mutat la Washington. 

Spre deosebire de Donald Trump, Joe Biden s-a asigurat că membrii staff-ului respectă cu strictețe regulile de distanțare și celelalte măsuri de siguranță. ”Fiecare angajat trebuie să poarte mască, în special în preajma familiei prezindențiale”.

În același timp, majoritatea angajaților de la Casa Albă, ”inclusiv menajerele, bucătarii, valeții și portarii”, ar fi primit cel puțin prima doză a vaccinului anti Covid-19. 

Foto: Getty, Profimediaimages.ro 

 

  • Dezvăluirile staff-ului de la Casa Albă după plecarea Melaniei și a lui Donald Trump. ”Locul revine la viață”

related posts

Modifică setările cookies