Melania Trump a învins coronavirusul cu tratamente naturale. Cu ce simptome s-a confruntat Prima Doamnă a Statelor Unite


Melania Trump a declarat că nu mai are COVID-19, la două săptămâni după ce a fost diagnosticată cu boala mortală.


Prima doamnă a mai dezvăluit că atât ea, cât și fiul președintelui Donald Trump, Barron, în vârstă de 14 ani, au fost testați pozitiv pentru COVID-19.

Ea a spus într-o declarație recentă: „Sunt bucuroasă să anunț că rezultatele sunt acum negative și sper să-mi reiau atribuțiile cât mai curând posibil”, scrie The Sun.

Prima Doamnă a spus că s-a confruntat cu dureri de corp, tuse și dureri de cap și s-a simțit extrem de obosită de cele mai multe ori.

Ea a spus că a ales să urmeze o cale naturală în ceea ce privește medicamentația, optând mai mult pentru vitamine și mâncare sănătoasă.

Împreună cu această veste bună, vreau ca oamenii să știe că înțeleg cât de norocoasă este familia mea că a primit o astfel de îngrijire. Sunt foarte norocoasă, deoarece diagnosticul meu a venit cu simptome minime, deși m-au lovit dintr-o dată și părea să fie un roller coaster de simptome în zilele următoare.

Sursă foto: Getty Images

Întrebarea Mesei Rotunde cu Cleopatra Stratan: ”Nu aș colabora niciodată cu...

  • Melania Trump a învins coronavirusul cu tratamente naturale. Cu ce simptome s-a confruntat Prima Doamnă a Statelor Unite

related posts

Modifică setările cookies