Secretele Melaniei Trump, scoase la iveală de către fosta asistentă personală. Motivul pentru care era poreclită "Rapunzel"


Melania Trump a încercat, pe durata întregului mandat al soțului său, Donald Trump, să păstreze discreția asupra vieții personale. Iată că o parte dintre secretele sale au ieșit la lumină odată cu publicarea cărții I'll Take Your Questions Now, scrisă de cea care i-a fost asistentă personală Melaniei.


Stephanie Grisham face dezvăluiri inedite despre viața Melaniei Trump în cadrul noii sale cărți. Fosta asistentă persoanlă a Melaniei Trump susține că soția lui Donald Trump avea o obsesie pentru propria persoană și citea fiecare articol care conținea numele său. Mai mult decât atât, ea obișnuia să îi telefoneze de mai multe ori pe zi pentru a-i cere sfatul despre modul în care să interacționeze cu presa. 

„La fel ca soţul ei şi toţi copiii săi, doamna Trump şi-a examinat decupajele de presă ca un arhitect expert care se concentrează pe planuri. Niciun detaliu nu a fost trecut cu vederea, nimic nu i-a scăpat din ochi. A folosit alerte Google şi a văzut totul”, susține Grisham. 

Fosta asistentă a Melaniei a explicat de ce aceasta era porclită Rapunzel de către Servicul Secret al Casei Albe. Melania muncea de acasă dinainte de a fi Prima Doamnă a Statelor Unite, iar acest obicei nu s-a schimbat nici când a devenit una dintre cele mai urmărite prezențe feminine de pe mapamond.

Din contră, Melania petrecea foarte mult timp închisă în camera sa interacționând minimal cu cei din jur. De aici provine și porecla de Rapunzel pe care a primit-o din partea Serviciului Secret al Casei Albe. 

Purtătorul de cuvând al lui Donald Trump nu a fost deloc încântat de noile dezvăluiri apărute în cartea lui Grishman, pe care o cataloghează "o altă încercare josnică de a vinde minciuni despre familia Trump". 

Sursă foto: Gettyimages 

Vezi și: Elon Musk divorțează!

  • Secretele Melaniei Trump, scoase la iveală de către fosta asistentă personală. Motivul pentru care era poreclită Rapunzel

related posts

Modifică setările cookies