Dua Lipa a făcut furori în Portofino, etalând cele mai sexy ținute. Uite cine suspină după ea!


Cântăreața și-a etalat silueta de sirenă într-una din stațiunile exclusiviste de pe coasta italiană.


Dua Lipa a prins un moment de respiro, de-a lungul turneului său, Future Nostalgia, și și-a oferit o zi de relaxare cu prietenii în idilicul Portofino – fix în locul în care, cu o săptămână în urmă, Kourtney Kardashian și Travis Barker făceau schimb de jurăminte, în cadrul unei ceremonii exclusiviste, cu parfum de Dolce & Gabbana. 

La cei 29 de ani ai săi, Dua Lipa arată impecabil. Cu sutien minuscul și bikini, cântăreața a etalat la plajă un corp fără cusur. În plus, artista e atentă la elementele fashion chiar și atunci când este doar cu prietenii, ea adoptând un look ușor boho chic, cu pantaloni largi de un roz neon, papuci dantelați și un lanț prins în jurul taliei, care îi dădea o notă glam & sexy.

Un alt „accesoriu“ neașteptat a fost cartea din care a citit, cât a stat la plajă, cântăreața neavând prea mult chef de vorbă. Să fie de vină doar oboseala turneului mondial? Sau și recenta despărțire de iubitul său, Anwar Hadid, cu care avea oricum o relație destul de problematică?

Surse din anturajul vedetei susțin că, după mai multe certuri și împăcări, Dua Lipa n-ar mai vrea să se întoarcă la fostul iubit. În schimb Anwar, fratele Bellei și al lui Gigi Hadid, și-ar mai dori o șansă de-a fi împreună cu ea. Chiar și surorile lui încearcă să-i pună „pile“ pentru împăcare. „Gigi și Bella au rămas prietene cu Dua și speră că vor putea rezolva lucrurile. Ele țin mult la ea și își doresc ca lucrurile să meargă între ei, pentru că cred că le stă bine împreună“, a spus o sursă pentru „Hollywood Life“.

Cert e că în Portofino s-a distrat din plin cu prietenii. Și, după această scurtă ședere pe coasta italiană, unde Dua Lipa s-a odihnit, s-a plimbat pe străduțe, a mâncat creveți și și-a etalat cele mai sexy ținute, concertele au dus-o în Franța, cu un prim popas la Lyon.

FOTO: Instagram

  • Dua Lipa a făcut furori în Portofino, etalând cele mai sexy ținute. Uite cine suspină după ea!

related posts

Modifică setările cookies