Dua Lipa, una dintre cele mai sexy apariții de până acum. A îmbrăcat o rochie pe care nu multe femei ar avea curajul să o poarte


În ultima vreme, Dua Lipa a trecut printr-o transformare totală. A lansat hit după hit, a defilat pe podiumurile marilor case de modă, iar turneul intitulat The Future Nostalgia s-a bucurat de un adevărat succes. Toate aceste reușite au adus schimbări și în stilul vestimentar al artistei, care a devenit mai îndrăzneț.


Drept dovadă stau și cele mai recente fotografii de pe rețelele sociale, publicate la două zile după ce artista a împlinit 27 de ani.

Marele eveniment a fost sărbătorit printr-o serie de cine și petreceri cu persoanele apropiate, iar una dintre ținutele alese de cântăreața britanică a creat cu siguranță un val de reacții. Lipsită de inhibiții, Dua Lipa a îmbrăcat o rochie neagră, pe care nu multe femei ar avea curajul să o poarte din cauza design-ului îndrăzneț, care abia îi acoperea sănii, lăsându-i la iveală o bună parte din abdomen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

 

Deși modelul rochiei este unul riscant, care invită la un accident vestimentar, Dua Lipa a purtat ținuta cu o încredere de sine debordantă, fotografiile strângând peste 2 milioane de aprecieri.

"Ești o bombă", "Lasă-ne să respirăm", "Cea mai sexy femeie în viață", "Absolut superbă", au fost doar câteva dintre complimentele lăsate de fanii cântăreței în secțiunea de comentarii.

  • Dua Lipa, una dintre cele mai sexy apariții de până acum. A îmbrăcat o rochie pe care nu multe femei ar avea curajul să o poarte

related posts

Modifică setările cookies