Dua Lipa, recunoscătoare fanilor care au râs de ea la începutul carierei: „Așa am devenit mai bună”


Momentul adevărului pentru Dua Lipa, care recunoaște că nu și-ar fi putut construi cariera de azi fără ajutorul fanilor. Chiar dacă unii au batjocorit-o și umilit-o când nu era cunoscută.


Dua Lipa sărbătorește 4 ani de la lansarea primului album muzical și le-a transmis fanilor ei că le e recunoscătoare pentru succesul de azi. Artista de 25 de ani și-a amintit și de începuturile ei în muzică, grele începuturi, când lumea râdea de ea că nu știe să cânte și să danseze.

Surprinzător, cântăreața spune că umilințele pe care le-a trăit atunci au impulsionat-o să-și urmărească visul de a ajunge în topurile muzicale.

Vreau să le mulțumesc tuturor celor care mi-au ascultat muzica încă de la început. Sunt recunoscătoare pentru toate oportunitățile și pentru toți oamenii grozavi pe care i-am întâlnit. Pentru toate lecțiile pe care le-am învățat în cei trei ani de turnee și pentru umilințele online suferite pentru că nu știam să dansez. Asta m-a făcut să dansez mai mult și să devin mai bună, așa că vă mulțumesc”, s-a adresat Dua Lipa fanilor ei de pe Instagram.

După ce s-a lansat ca fotomodel, Dua Lipa a semnat un contract cu Warner Bros. Records pentru a face muzică. Albumul ei de debut – Dua Lipa – a fost lansat în 2017 și a ajuns pe locul 3 în topurile muzicale din Marea Britanie.

După 3 ani de turnee, în 2020, artista a lansat al doilea său album – Future Nostalgia, care a fost declarat Albumul anului la Brit Awards și Cel mai bun album pop la Premiile Grammy din acest an.

În septembrie 2021, Dua Lipa va începe un turneu de promovare a acestui album, care va include concerte în Anglia, Franța, Belgia, Germania, Țările de Jos, Italia și Spania.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:  

  • Dua Lipa, recunoscătoare fanilor care au râs de ea la începutul carierei: „Așa am devenit mai bună”

related posts

Modifică setările cookies