Dua Lipa, apariție de infarct într-un bikini minuscul. Imagini incendiare la piscină


Dua Lipa și-a surprins fanii cu o apariție greu de imaginat. Cântăreața britanică a pozat într-un bikini atât de mic, încât abia îi acoperă bustul. 


În cea mai recentă postare de pe Instagram, Dua Lipa apare într-un costum de baie croșetat, prevăzut cu șnur. Alegând acest model, cântăreața dă de înțeles că nu are inhibiții și nu se sfiește să-și etaleze sânii mici. (vezi mai multe imagini în galeria foto)

Artista, cu peste 70 de milioane de urmăritori pe Instagram, a primi zeci de mii de comentarii de apreciere. „Fierbinte, drăguță și cea mai tare”, „O zână a verii”, „Acest bikini va deveni un icon”, „O adevărată regină”, au fost doar câteva dintre mesajele admiratorilor.  

În 2020, Dua Lipa a lansat al doilea său album – Future Nostalgia, care a fost declarat Albumul anului la Brit Awards și Cel mai bun album pop la Premiile Grammy din acest an.

În septembrie 2021, Dua Lipa va începe un turneu de promovare a acestui album, care va include concerte în Anglia, Franța, Belgia, Germania, Țările de Jos, Italia și Spania.

Sursă foto: Instagram/ dualipa

Vezi și: INTERVIU Carla's Dreams: „Nu știu niciun superstar în România”

  • Dua Lipa, apariție de infarct într-un bikini minuscul. Imagini incendiare la piscină

related posts

Modifică setările cookies