Dwayne Johnson, cadou inedit pentru o bunicuță de 101 ani


Este al doilea an când Dwayne Johnson o surprinde pe simpatica Marie Grover, o bunicuță de 101 ani din Philadelphia. În 2019, actorul i-a cântat “La mulți ani” într-un video, iar anul acesta pe lângă urări i-a trimis și un cadou inedit fanei sale. 


Marie Grover este cu siguranță cel mai vârstnic fan al actorului Dwayne Johnson. Actorul a aflat de ea printr-o postare de pe Twitter și a decis să-i facă o surpriză. Anul trecut, când bunicuța a suflat în tortul cu numărul 100, “The Rock” s-a filmat în timp ce cânta “La mulți ani” și i-a transmis că este onorat să o aibă ca fană. 

N-a uitat de “Grandma Grover” nici anul acesta, când bunicuța a împlinit 101 ani. Actorul i-a trimis acasă două sticle de tequila și o felicitare. Și nu orice tequila, ci chiar versiunea proprie a acestei băuturi. Actorul are brand-ul său de tequila, ce poartă numele de Teremana Tequila. Indiferent dacă a fost sau nu vorba de o strategie de marketing, bunicuța Marie a primit bucuroasă cadoul de la Dwayne. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock) on

Dwayne Johnson a postat o poză cu Marie, care ține în brațe cele două sticle de băutură, pe contul de Instagram. “La mulți ani frumoși Grandma Grover. Mă bucur să văd că ai primit cadoul meu și felicitarea pe care ți-am scris-o (..) Ce viață uimitoare și binecuvântată. Să te bucuri de ele”, a scris actorul la poza cu bunicuța.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: FERMA. În plus, episodul 19: Doinița Oancea, dezvăluiri din “căsnicia” ei cu Augustin Viziru

 

  • Dwayne Johnson, cadou inedit pentru o bunicuță de 101 ani

related posts

Modifică setările cookies