Dwayne Johnson, surpriză de neuitat pentru un veteran de război! Actorul a renunțat la propria mașină 


Dwayne Johnson a făcut o surpriză de neuitat unui fan, fost militar, în prezent veteran de război. Actorul i-a mulțumit bărbatului pentru munca pe care a depus-o într-un mod inedit: i-a oferit propriul camion. 


Dwayne Johnson a distribuit pe pagina personală de Instagram momentul emoționant în care îi spune veteranului de război că renunță la camionul său personalizat pentru a i-l ofer în semn de mulțumire pentru curajul și sacrificiile pe care le-a făcut. 

Totul s-a întâmplat la finalul filmului Red Notice, în care Johnnson interpreterază unul dintre personajele principale. "Am adunat cât mai multe informații despre oamenii din cinema, iar povestea acestui om mi-a atras atenția. Are grijă de mama sa în vârstă de 75 de ani. Este antrenor personal, lider al bisericii locale. Asigură hrană și sprijin femeilor care au de suferit în urma violenței domestice. Este modest, o persoană amabilă cu cei din jur. Așadar...bucură-te de noua ta mașină, prietene și sper că vei avea un Crăciun fericit alături de familie", a fost mesajul scris de către actor. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

În clipul video postat de The Rock, actorul îi explică bărbatului motivul pentru care a decis să îi ofere propria mașină. Veteranul nu poate să creadă ce i se întâmplă și izbucnește în lacrimi, înainte de a-l îmbrățișa și a-i mulțumi pentru surpriza extraordinară. 

Sursă foto: Gettyimages 

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Tudor Ionescu - "Am avut 104 kg, am 60 de kg"

  • Dwayne Johnson, surpriză de neuitat pentru un veteran de război! Actorul a renunțat la propria mașină 

related posts

Modifică setările cookies